Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen

Historie

Bjarne Lund Jørgensen har drevet advokatvirksomhed i Ringkøbing siden 1981, hvor han overtog fra advokat Paabøls forretning. I 2001 flyttede Bjarne Lund Jørgensen fra det hidtidige kontor i Nygade til Østergade 8, hvor Bjarne Lund Jørgensen overtog lokalerne fra advokat Skovborg Andersen, som tidligere havde overtaget advokat Asmussens forretning. Flere tidligere advokatvirksomheder i Ringkøbing er således i dag videreført under Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen.

I 2016 startede Andreas Leidesdorff i virksomheden som advokatfuldmægtig med hensigten om at overtage virksomheden efter Bjarne Lund Jørgensen.

Som led i generationsskiftet flyttede virksomheden i oktober 2017 fra de hidtidige lokaler i Østergade til kontorfællesskabet, PrimoHus 2, på I. C. Christensens Allé 5 i Ringkøbing. De nye kontorer er en del af bygningen, som tidligere var hovedkontor for Ørnhøj-banen, og hvor der gennem mange år senere blev drevet revisionsfirma. Bygningen er tegnet af den anerkendte arkitekt Ulrik Plesner, som tillige har tegnet flere bygninger i Ringkøbing, Skagen og København.